Over mij...

Mijn naam is Melisa Knol, ik ben 47 jaar, woonachtig in Vlissingen en moeder van twee dochters en twee zoons.

Voordat ik kraamverzorgende werd heb ik  verschillende werkervaringen opgedaan. Zo was ik een tijd zweminstructeur en heb ik gewerkt als poli-assistente in een kinderkliniek. Ik merkte dat dit het toch niet helemaal was voor mij. Ik besloot om mijn baan op te zeggen en zo ontstond de opening om fulltime voor de kinderen te zorgen en daarnaast de administratie van een bedrijf vanuit huis te runnen.

Met een schoonzus als verloskundige, een dochter die verloskunde studeert en een vriendin in het vak, begon ik het werken met kinderen en de interactie met ouders te missen. Ik kreeg vaak te horen: "Kraamverzorgende, dat is echt iets voor jou!". Mijn interesse werd gewekt en uiteindelijk besloot ik om de studie Kraamverzorgende te volgen en mij om te laten scholen tot kraamverzorgende.

Beste keus die ik heb gemaakt! Zorgen doe ik met liefde en heel mijn hart. En dan in de eerste week te mogen bijdragen aan een goede start is iets heel speciaals.

Na geruime tijd in dienst te zijn geweest voor een kraambureau en met veel plezier voor veel gezinnen te hebben mogen zorgen. Besloot ik de stap te wagen om als zelfstandige kraamverzorgende aan de slag te gaan onder de naam Kraamzorg Noomi. Waardoor ik de zorg nog persoonlijker kan maken. Zo hebben we vanaf het begin al contact samen en zien we elkaar al tijdens de intake.

Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder en dit verdient een bijzondere kraamweek. 

Bij elk gezin waar ik binnen stap is mijn doel; het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging en niet te vergeten de nodige gezelligheid. Daarnaast wil ik de kersverse ouders de rust en vertrouwen geven, zodat ze rustig aan het ouderschap kunnen wennen. Aan het einde van de kraamweek terug kunnen kijken op fijne kraamtijd en ik met een voldaan gevoel, gerust en warm hart de deur achter me kan sluiten.


Als je weet wie er in jullie huis komt geeft dat rust en vertrouwen