Reviews

 

Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
Miranda Meeuwsen
27-09-23 16:42:03
We hebben zo genoten van de kraamweek met Melisa! Wat een lief mens! Ze kwam bij ons 5e kindje, en buiten haar professionele zorg voor moeder en baby, heeft ze er voor het hele gezin echt een feestje van gemaakt! Het was erg gezellig met haar in huis en alles is bespreekbaar met haar. Het was echt een top week!
Melita en Ronald Kwekkeboom
10-09-23 16:26:15
Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met melisa, de rust, de ervaring en de zekerheid die ze aan je overbrengt, is voor ouders van hun eerste kindje iets heel speciaals. Wat wij in 1 week hebben geleerd zijn we heel dankbaar voor en raden melisa iedereen aan! Buiten dat is ze ook nog eens heel lief en een echte doorzetter .
Pim & Romy Korendijk-Leijdsman
16-08-23 19:07:24
Wij hebben een geweldige tijd gehad met Melisa.

Ze heeft wat ons betreft een goede balans tussen deskundigheid, rust en doorpakken waar nodig. Waar je tegenwoordig vaak hoort dat je kraamverzorgster te weinig tijd heeft en niet de echt persoonlijke benadering inzet, doet Melisa dit juist wel. Ze weet van aanpakken en onze badkamer was bijvoorbeeld nog nooit zo schoon als de dagen dat Melisa ons ondersteunde! 🙂

Onze verwachtingen zijn overtroffen en wij zouden iedereen Melisa aanraden.
Bedankt nogmaals, we hebben hele fijne herinneringen met jou als hulp!
Olivia Skye Zekveld
15-06-23 23:45:36
Melisa heeft een fijne en kalme energie en zorgt daardoor voor rust en kalmte. Melisa heeft echt engelengeduld.

Als ze voor je schoonmaakt of je verzorgd heb je niet in de gaten dat ze bezig is.

Omdat Olivia Skye ons eerste kindje is had ik de borstvoeding nog niet direct onder de knie. Melisa hielp mij geduldig de juiste technieken toe te passen voor zowel mijzelf als ons kleine wonder.

Je beleefd een heel bijzondere en intieme week met elkaar als gezin. Melisa was professioneel en emotioneel gezien zeer ervaren en hulpvaardig. We hoefden ons nergens voor te schamen.

Bovendien was het ook nog eens heel gezellig en werd er ook gelachen om luiers met Holy shit ;)
Claudia
12-06-23 23:21:39
Wij zijn super dankbaar dat jij ons hebt mogen ondersteunen in onze eerste week. Gelukkig hebben wij op het laatste moment een andere kraamverzorgster moeten zoeken, want daardoor zijn wij bij jou terecht gekomen. Ik had niks beters kunnen hopen of wensen.

Het was alsof jij een onderdeel van ons gezin was. Ook de dagelijkse taken in huis en de verzorging van de baby, deed je geweldig, ik vond het erg fijn dat ik iemand had om af en toe tegen te kletsen (of bij te huilen)

Bij iedereen die een kindje mag verwachten zou ik jou aanraden! Alleen al om jou weer als kraamzorg te krijgen zou ik nog 6 babies nemen. Ik ben je dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en wens je veel goeds in de toekomst. Van ons krijg je een dikke tien.
Tonen: 5  10   20